keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Uintia, uintia!

Tuossa kävin jälleen polskimassa hieman, mukavaa hommaa se edelleen on, varsinkaan kun ei enää tarvitse kilpailla muiden kuin itseni kanssa. 2km kävin aamutuimaan uimassa tyhjään mahaan, yllättävänkin kevyesti meni, vaikkakin eilinen maastaveto tuntuu hieman takareisissä, mutta ei anneta sen haitata.

Viikko sitten oli korvatulppien kanssa ongelmaa; ne irtoilivat ja vettä meni korvaan ym. Ostin viime viikolla uudet tulpat ja ne toimivat kuin unelma! Speedon Ergo- korvatulpat, toimivat kuin unelma eikä näitä saa liian syvälle! Pitäisi löytyä ihan marketeista tai www.uintikauppa.fi sivustolta viimeistään, suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ongelmasta kärsivät.

Tämä iltapäivä onkin mennyt kouluhommia tehdessä, vaikka meinasin "lintsata" niistä vielä tänään, mutta nytpä onkin loppuviikko sitten aivan vapaata ja saa keskittyä liikkumaan!

Tämän viikon treenit:

Ma: Kävelylenkki 3km, palauttava
Ti: Saliharjoittelu (olkapää, selkä), lenkki 5,5km
Ke: Uinti 2km, lenkki 3-6km
To: Saliharjoittelu (jalat, vatsa), kävely palauttavana 3-6km
Pe: Uinti 2km, lenkki 30-40min
La: Salibandy, lenkki 30-40min
Su: Vapaa

Tuossa siviilissä tulikin kysymys siitä miten teen saliharjoittelua, eli suoritan kolmejakoista ohjelmaa:

Päivä 1: Hauis - Rinta - Ojentaja
Päivä 2: Olkapää - Selkä
Päivä 3: Jalat - Vatsa

Jokaiseen lihasryhmään on 3-5 erilaista harjoitetta ja yleensä teen 3-5x15 sarjoja ja painot riippuen viikosta. Lisäksi alkulämmittely + loppuveryttelyt 10-20min + 5-10min. Ja koskaan EI saa unohtaa VENYTELLÄ! Tuon oppii vain kantapään kautta.

Näillä mennään loppuviikko, oujea.

-Chuck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti