sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Seinä vastassa.

Eilen aamulla omasta sängystä nousi syystä tai toisesta todella pahatuulinen isäntä. Jotenkin oli energiat vähissä ja tuntui ettei projektin tuloksia näy yhtään missään - väsynytkin olin. Kävin kuitenkin lenkin siinä koiran kanssa ja aamupalan jälkeen alkoi päivä näyttää jo paljon paremmalta. Paljon tässä matkaa on edessä ja yhtä maratooniakin tämä on, pakko koettaa vain olla kärsivällinen ja uskoa, että on oikealla tiellä.

Eilen olikin vuorossa salibandya, tai no okei, sählyä. Kivasti tuli hiki pintaan, vaikkakaan pohkeista ei löytynyt tehoja sitten laisinkaan ja mokomat kramppailivatkin vielä koko ajan. Tämän seurauksena päätinkin tehdä jalat ensi viikolla keskellä viikkoa, enkä vasta loppuviikosta, kuten nyt.

2,5 vkoa ja massaa on palanut kropasta 5kg. Vielä olisi tavoitteeseen pitkä matka, mutta tasaiseen tahtiin. Mikäli tuo tahti pysyy niin kesällä sitä saattaa olla jo kunnossakin mahdollisesti? Muutamia pieniä houkutuksia on ollut matkan varrella, mutta onneksi niistä on selvitty ja cheattipäiväkin pysyi kurissa. Aineenvaihdunnan olen huomannut kiihtyvän aika tavalla, mutta olo on energinen ja mieliala hyvä. Kouluhommatkin sain tehtyä suhteellisen hyvällä motivaatiolla alusta loppuun kertaistumalta.

Tänään sää oli aivan upea heti aamusta ja lähdin uhmaamaan kipeitä pohkeita ja jumiutunutta nilkkaa koiran kanssa ja kävelimme leirintäalueen nokalle ja sieltä jäitä pitkin Halkokarin rannalle. Ankara tuuli sekä n. 10cm lumikerros jään päällä eivät tehneet liikkumista mitenkään helpommaksi, mutta niin vain me Linuksen kanssa selvittiin ja kotiuduttiin. Yhteensä aikaa meni 6,2km lenkkiin 1h 15min, eli tuntuu että vauhti lisääntyy vaikka tänäänkin otin mielestäni rauhallisesti. Ehkäpä tulosta tästä kuntoilusta siis alkaa näkyäkin jo? Hyvä yhdistelmä salia, uintia, kävelyä ja salibandya näyttävät tuottavan tulosta siis näillä mennään. Hiihtoakin toki lisäillään/vaihdetaan joillekin päiville taas.

Ensi viikolla jatketaan taas ja koetetaan pitää ne seinät kaukana.

-Chuck-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti