tiistai 29. tammikuuta 2013

Treenin sovitus uuteen arkeen

Eilen pyörähti viimeinen harjoittelu koulusta käyntiin ja olen arkisin 8-16 harjoittelemassa tulevaa ammattiani, tämä on toki hienoa, mutta hieman jännittää miten saan sovitettua treeniohjelmani arkeen. Noh, vielä on vähän kauhunsekaisia tunteita ja osittain hieman epäonnistumisen pelkoa, mutta mutta...

Maanantaina pärähti viikko käyntiin 4:30, unta ei meinannut tulla sitten millään ja päätin kuitenkin suunnata salille heti aamukuudelta. Siellä myös olin silloin ja aiemmin olin suunnitellut tekeväni 4 saliharjoittelua viikossa, ihan vain aikaa säästääkseni. Eli kaksi lihasryhmää treenaisin kerrallaan ja lisäksi vastalihaksia. Tältä näyttää tämä viikko:

MA
Sali: Rinta + Ojentaja + Vatsat
Lenkki 45-60min

TI
Lenkki 45-60min

KE
Sali: Hauis + Olkapäät + Vatsat
Lenkki 45-90min

TO
Sali: Etu- ja takareidet + Pohkeet + Vatsat
Lenkki 60-90min

PE
Lenkki 60-90min / Uinti 2500-3000m

LA
Sali: Selkä + Vatsat (kunnolla)
Salibandy 60min

SU
Lenkki 75-120min

Ruoan puoleen ei ole ollut ongelmia, vaikkakin cheattipäivää pelkäsin kovasti ja viime viikon kovan treenin jälkeen olikin ihan hyvä, että kalorimäärä oli kokonaisuudessan suurempi - nyt ollaan taas ruodussa ja Ehrmanin rahka + rasvaton mehukeitto + rasvaton raejuusto toimii ja pitää nälän poissa.

Aika näyttää miten mennään, tällä hetkellä energiatasot ovat alhaalla, mutta uskon että kun rytmiin pääsee niin hyvää tulee. Pitää vain motivoitua ja asennoitua liikkumaan jokainen päivä fiksusti.

-Chuck-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti