lauantai 2. helmikuuta 2013

Kuukausiraportti.

Kuukausi on mennyt kun projektin aloitin. Suhteellisen tyytyväinen olenkin kokonaisuudessaan, vaikka tuntuikin tällä viikolla, etten ole ihan sitä 100% pystynyt antamaan, mutta varmasti taas ensi viikolla!

Painoa on lähtenyt tasan 8kg! Tuo on aika huima vauhti eikä se tule jatkumaan, nyt painon putoaminenkin on hidastunut, mutta uskoisin, että jatkossa pyrin sellaiseen reiluun kiloon per viikko. Ns. voimaviikko tietysti hieman syö tuota kokonaismäärää pois, mutta silloinhan kroppa tarvitseekin nestettä (tietysti koko ajan, mutta) erityisesti enemmän, jotta lihas kasvaisi. Keskimäärin päivässä olen syönyt 1800-2400kcal mikäli oma matikkapää antaa yhtään myöten. Omalla työllä ja kropan koolla ilman liikuntaa päivän tarve on n. 3000kcal, eli ihan hyvää tulosta tulee näinkin. Ja syön enemmän kuin koskaan, mutta älykkäämmin. Toinen suuri tekijä on, että päivään tulee liikuntaa. Jokaiseen päivään tulee liikuntaa. Tuo on ollut mottonani nyt pidemmän aikaa. Salitreeniä, uintia, lenkkeilyä, hiihtoa, juoksua... kunhan on liikuntaa!

Tässä tätä kirjoittaessani syön rahkaa ja palasin salibandya pelaamasta, jossa tuli positiivisia fiiliksiä siitä, että yleiskunto on kohonnut ja jaksaa paremmin kentällä jo juostakin. Ja mikä parasta: ilman kipua. Huomenna aamulla pitäisi mennä selkää treenaamaan salille, koska hieman aiemmin postaamani treeniohjelma muuttui teknillisistä syistä, mutta ei anneta sen häiritä vaan annetaan palaa!

-Chuck out-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti