perjantai 8. helmikuuta 2013

Ennakkoluulot uusiksi.

Tässä treenaamisen ohelta olen löytänyt netistä aivan älyttömästi hyviä vinkkejä, myös ihmiset salilla ovat antaneet hyviä neuvoja toki. Yksi mistä olen ollut aina skeptinen on lisäravinteet ja niiden käyttö. En ole moiseen hölynpölyyn uskonut ollenkaan. Mutta olen joutunut nyörtymään.

Tuossa hyvikseni tilailin mass.fi sivustolta hieman palautusjuomaa sekä proteiinipatukoita. Näitä olenkin tällä sivustolla jo kehunut useampaan otteeseen ja suosittelen kokeilemaan, niillä saadaan paikattua todella hyvin "vajeita". Mikäli ravinnosta saa kaiken tarvittavan niin eihän sitten kannatakaan näitä miettiä. Kalorilaskuri.fi:hin liityin myös ja siellä huomasin, kuinka hyvä on olla noita lisäravinteita, sillä esim. proteiinin osalta olisin jäänyt ankarasti jälkeen ilman palautusjuomaa sekä patukoita. Vaikka ehrmannin rahka onkin hyvää, ei sitä aivan älyttömästi voi syödä. Tällä hetkellä omaan repertuaariini kuuluvat Massilta palautusjuoma, suklaapatukat sekä rasvanpolttaja (kokeilun vuoksi). Lisäksi syön vitamiineja ja omega3- valmistetta. Näistä olen kokenut hyötyä omaan elämään.

Kävin myös tuossa hankkimassa Foot Balance- pohjalliset vaelluskenkiin. Kolmen lenkin perusteella en ole vielä hyötyjä huomannut, nimittäin kipujen polvissa ja nilkoissa pitäisi vähentyä - nyt on käynyt päinvastoin. Mutta uskoa löytyy vielä. Laitan tarkempaa raporttia näistä, jahka testirupeama saadaan päätökseen.

Treenit ovat menneet hyvin ja tänään onkin vuorossa huilipäivä ja hyvä niin. Puntarikin näyttää jo ihan hyviä lukemia, painoa onkin lähtenyt jo melkein 10kg! Mutta matka on pitkä.

"Kipu on vain kehosta poistuvaa heikkoutta."

-Chuck-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti